Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så att du kan se drömskt

Världen är förgänglig
Så att du kan
Se
Drömskt
På henne

Livet är tillgängligt
Du är ju
Just nu

Å jag har fått
Nåt att ge bort

För alltid din
för att innerst in
Är jag min...
...Vän




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av golden poop
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-23 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop