Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E.L.I.N

Eldigt leende inleder natten.
Leker ilevelsefullt nära extas
Inhalerar några euforisk lukter
Nakna evigt lyckliga ihop




Fri vers av JkJ1891
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-23 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JkJ1891