Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minfält dolt i blomster

Bortvald
För att jag ville
För Allt jag ville
Du
Så fast
Besluten om ett liv
Utan barn
Och utan
Risk, rädsla och sorg

Den största risken
Du någonsin kommer att ta
Är att du aldrig tog en risk
Med mig




Fri vers av Max Ludvig
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-13 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhhh...
vad bra.







2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig