Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutkörd

vilsen över vidden
reser jag ensam
fjärran horisont
lockar inte längre
jag reser ändå
för jag har inget hem
inget att längta
inget att känna
ingenstans att stanna
bara evig rörelse
in i mörka natten




Fri vers av Jerska
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-23 22:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
nånstans längtar man alltid. själv längtar jag till himmelriket.
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jerska