Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss

Någon gång
kommer tiden för oss
då vi kommer att ses

Någonstans
finns det en plats för oss
där vi kan träffas

På himlen
ibland alla stjärnor
finns en som lyser för oss




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-12-23 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard