Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultomten

I  vinter snövita spår

En jultomte går

Han bär i sin säck

Visdom

Går försiktigt in på loftet

Finner gröten

Vidare ut i vinternatten

Till stallet

Hälsar på Brunte

Tar på honom bjällrorna 

Runt halsen

Jultomten ses på kälken

Dras av Brunte

Bjällorna hörs i natten

 Försvinner

Från gården

Ut i den stora granskogen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-24 09:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!

2021-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP