Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer några dikter från Olofström.


HALA TANKAR

Sitter på min enda lyckt
vid ändhållplatsen
läsandes ur Vil-boken,
tankarna hoppar likt
Holje-d lax.

-Snöfle!
Där spratt det till igen.
Det var allt en Hal-en.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-24 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar