Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ens pappa äntligen visar vad man egentligen tycker om sin dotter....


Du skäms, Nu vet jag

En blick på mig
Du äcklas

Säger några ord som låter som du bryr dig
Du dömer

Allt detta för att jag är tjock och ful.
Inte efter ditt ideal...

Nu har du en dotter mindre....




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-24 23:04



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Usch.. vad är det för far? Blir väldigt illa berörd.. kramar om
2022-01-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, bort med sådana negativa energier. De är inte värda att lägga dina energier på.
2021-12-28

    Björka
Det är för jävligt
2021-12-25
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin