Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singel igen



Kolan kokar
Snart 120 grader
Kanelkakorna är i ugnen
Doften i köket är
ljuvlig
De börjar mörkna
Tänder granen
Paketen under dignar
Ljusen på bordet
flammar drömmande
om julen som närmar sig
Allt är lugnt

Kolan kokar
Snart 120 grader
Kanelkakorna är i ugnen
Och



Ingen älskar mig




Fri vers av Havanna
Läst 157 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-25 12:29



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag vet, jag är ingen för så många.... :D
2021-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna