Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter visst tjafs gick det.


God Jul från Myndigheten


Detta brev kan vi inte skriva:

Förlåt för alla fadäser som
den sönderstressade medarbetaren
i sin iver att hinna besvara
de tusentals mejlen
begick när han påstod att du var för
tidigt ute att ansöka om en
julledighet
och därför ber vi Dig vänligen nu
att ta ledigt och umgås med nära och kära.

Detta brev kan vi inte heller skriva:

Vi är livrädda för dina skämtvisor om oss
och har Hulken från barndomen ännu i minnet
Ja, vi vet, du blir arg
och blir grön, och får muskler
och vad gör en hulk med en dator som vapen
Det vet vi som sagt
Varför blir du inte istället en zombie
plågar dig mindre, blir en i en grupp
så att vi kan få lugn och ro någon gång.

Så vi skriver så här:

Din ansökan om julledighet beviljas härmed.



25/12 2021




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-25 13:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mycket spännande att få läsa vad man aldrig kommer att få läsa.... Tråkigt nog blev roligt nog!!
2021-12-25

  Gunwale VIP
Myndigheter kan behöva lära sig lite folkvett ibland!! Bra!
Du skriver nog ganska exakt vad många, många skulle vilja kunna formulera.
2021-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP