Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då finns jag inte mer

Har aldrig velat skada
och ställa till besvär.
Vill göra andra glada,
för det är så jag är.

Har undvikit att såra
fast andra sårat mig.
Och ej velat försvåra
det som är svårt i sig.

Jag klarar ej att kränka
och trycka någon ner.
Vill mottot inte sänka,
då finns jag inte mer.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-25 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP