Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I främsta ledet

När jag ställer mig i ledet
för att kämpa för min kropp,
står jag upp för allas rätt
att leva i frihet.

Låter människor få se det.
Jag vill bidra med ett hopp!
Fastän vägen ej är lätt,
och långt ifrån diskret.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-12-25 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP