Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakernas tillstånd

Man kan inte lita
på ögon eller öron
om man vill ha
rätt budskap om sakernas
tillstånd




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-25 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP