Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen

 

I mörkret i kylan 

där trivs jag bäst.

Med knivar ute 

då är det fest.

 

Med blodet så vckert

Vi dricker ur våra glas. 

Vi dansar och skrattar

Tills världen går i kras

 

De andra kommer aldrig förstå

Våra liv är så rå så rå

Vi danar vi formar vi ler

Ni andra står på era knän och ber.

 

Vi skrattar högt åt erat kiv.

Vi mossar er hårt med våra kliv

Som myror vi ser ner på er

Enda vägen för er är ner

 

Vi dansar en vannsinets dans

Snart vi frammat djävulen med vår trance

Nu nu nu vi är nära så nära

Vi i alla i vår mäktiga 7 är så kära.




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether