Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdtjänsten

Färdtjänsten
Är din dotter ensam åkande
Nej säger jag
Tio små tomtar följer med

Skratt

Det var så förlösande!




Prosa av Syster Evelyn
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-26 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn