Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Glittrande ren kärlek

Jag kommer till dig... smyger naken ner under ditt täcke, smeker med varma händer ditt ansikte, kysser dig ömt, trycker min mjuka kropp emot dig.
Du vaknar och smeker mina lena bröst; jag smeker din mage, kysser den sakta neråt...ser dig djupt i ögonen och känner hur upphetsad du blir... smeker och kysser dina lår, kittlar dina ljumskar med tungan... du blir styv och jag smeker den lena varma stången med tungan, suger dig med oändlig ömhet, ger dig oerhört skönt uppvaknande, du njuter, jag är den bästa kvinnan du känner, du juckar med höfterna och visar att du vill in i mig... försiktigt sätter jag mig över dig, låter dig tränga in, rider dig mjukt och långsamt, ökar takten, det är fruktansvärt skönt för oss båda...du håller om mina bröst och ger till ett dovt skri av njutning när du känner min kramande smekning runt dig så du kommer i kaskader...
God morgon älskling! Jag älskar dig över allt på jorden.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-26 05:58



Bookmark and Share


    Björka
Härligt
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg