Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Rätten Till Min Kropp!

Tro mig, när jag säger dig
att hänsyn även finns i mig.
För jag bryr mig faktiskt mer,
än människor som hotar dig,
med smitta du kan få av mig
när jag så själviskt mig beter.

Tro mig när jag lovar att
inte skrämma dig ett skvatt.
Ty det är omtanken jag ger.
Ser dig som en dyrbar skatt,
gott om avstånd har jag satt,
Om några kramar jag ej ber!

Tro mig, när jag har fått nog
av alla dem som mig bedrog
genom att ta bort mitt hopp...
Minns då mig som alltid log
trots smärta utan något fog.
Blott för rätten till min kropp!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-26 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP