Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är hämtad ur ett konstnärligt perspektiv och ingår inte i polisens arbete.


Ligger den rätt?

Jag ser i mitt inre "rena klara" människor som styr den organiserad brottslighet, det är människor som inte kan bli dömda därför att de inte tidigare varit dömda, dessa vill inte förlora sin position och därför måste varje man och kvinna som de vill ha med svärtas ner med en dom så dessa stackars utsatta kan ta smällen framöver, för de brott som måste begås för att underhålla organisationen och om du upplever att helt plötsligt känns det pressat utifrån, någon vill sätta dit dig så kan det vara den här organisationen i den pressen begå inte något brott stå emot hur snälla dom än är mot dig. Stå emot, detta är inte den ungdomens milda överträdelse för att känna känslan av att begått ett fel i samhället, den som lär oss. Nej , detta är organiserad brottslighet, en form av människohandel där människor pressas, luras och tvingas till något som är fel och vägen tillbaka till sitt liv känns omöjlig och myndigheterna blir räddningen om nu inte de-rena klara sitter inom myndighets världen och styr.

Ska vi skapa någon illustration utifrån den här texten?

Ja, vi behöver svar en bild något nytt

Jag ser mörkt nere och ovanpå de-rena klara

mellan dessa ett tomrum utan förankring

Åtgärd?

Ska vi sluta döma?

De första brotten, där organisation misstänks?

Ja, vi har ju överseende
med ungdomens milda överträdelse...

Sen, pressad av någon "snäll" att begå inkörs-brottet
och få sin första dom så de kan användas till olagligt

de-rena klara får väl hänga i sina plastbubblor
ovanför det svarta som vi illustrerat i området

Känner ni känslan?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-12-26 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP