Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite förvirrad ibland av känslor som har sitt eget liv i bland


Känslor

Begripa
Gripa
Den stunden
Som var
Känslostunden

Vad förstå
Just då
När du såg
den gå
Stunden

Att gripa stunden
Känslor som var
Finns inte kvar
Kan man förstå
eller begripa
vad det var




Fri vers av Dito VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-26 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP