Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säga vad man vill men...


Baren är öppen för alla


En kypare ifrån Östersund
serverade en glader kund

På disken han krafsade
och drinken uppslafsade

Såg sedan att det ju var en hund




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-26 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST