Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kommer ordna sig!

Kärlek är att bry sig om

alla de som finns runtom

utan att glömma dig.

Ty du är lika viktig som

de sen stunden då du kom.

Allt kommer ordna sig!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2021-12-26 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP