Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tiden rummet och döden


i glömska

Man säger att
en människa
går ur tiden

Jag tänker på dem
om vilka det sägs
att de gått ur tiden

de lämnade rummet
de stängde dörren
för sista gången

men tiden
gick de aldrig ur

man kan lämna rummet
men aldrig riktigt
gå ur tiden

tiden låter sig
inte lämnas

med mindre än
att man faller
i glömska




Fri vers av Anders P VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2021-12-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP