Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Le petite mort - endorfiner på riktigt


Sex på allvar



sju snedsteg senare låg han där med
byxorna på golvet under en flåsande
blondin röd om kinderna, frustande
på franska med ögonen röda av lust

överkörd igen, förälskad som vanligt


Hopplöst förlorad i nuet var döden
aldrig ett hot, kanske den ultimata
orgasmen han ovetande sökt till nu







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-26 22:51



Bookmark and Share


  Koloristen
"överkörd igen, förälskad som vanligt"

Superbt!
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP