Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsavbrott

Vardagsavbrott i långhelgernas tid

Vissa jobbar dessa dagar

Medan andra väljer att vara lediga

Hur det än förhåller sig 

Är det som om tiden går på sparlåga

Som om vi försöker få ut det sista 

Av årets dagar innan det når sitt slut

 

Ett vardagsavbrott mitt emellan julen 

Och det nya årets intåg

En tid för eftertanke och reflektion

Innan allt börjar om igen

Livets gång år efter år




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-27 06:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Reflektion kontemplation och på ny vision få fason!
2021-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Det är dags att summera
året som gått
och samtidigt planera
det nya så smått
2021-12-27

  SatansSon VIP
hoppas skiten tar slut på nyår.
2021-12-27

  ULJO
Behövligt
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP