Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek II

Det kom en frälsare
Ingen vet varifrån

Men han tog henne
Och lyfte henne

Från ett farligt inferno
Till en ny brinnande eld

Från ett kaos
Till en famn

Och du som inte kunde gråta
Fällde en tår

Och du som inte kunde älska
Älskade




Fri vers av aberatio
Läst 865 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-07-30 23:17



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
så fint! :)
2007-10-26

  Nanno
väldigt vackert...älskade slutet =)

Kram
Nanno
2007-08-04

    NovaHI
Otroligt vacker, det finns inte ord.
2007-03-22

  ordterroristen
Tänkte bara du skulle veta att jag fick Roger
till att läsa upp den här på poetradion ikväll
och jag är inte ensam om att älska den
så oavsett hur många som kommenterar
- kom ihåg, denna är grym
retorik på kunglig nivå.

2007-01-03

  Spirit
Så fint!Snyft..
2006-11-29

  Annette Andersson
Jag har redan läst den fem gånger. Kan inte få nog av den. Den rymmer så mycket befriande kärlek och att våga visa känslor:
"Och du som inte kunde gråta
Fällde en tår"
2006-10-20

  ordterroristen
Den är vacker i sitt sätt att bita tag i mig med bestämt bett utan att jag känner mig alls tyngd. Denna vemodsutblandade kärleksdryck är retoriskt snutt på fulländand. En äkta epitet, men inte alls bitterljuv. Bara helt underbart bra. Något utöver i stort sätt allt jag läst då den i sin korthet och enkelhet förmedlar ett djupare budskap av kärlek, och jag, som kristen, drar även paralleller till Jesus, vet jag inte vad jag ska säga, den är bara underbar.
"Och du som inte kunde gråta
Fällde en tår"
aaah, kärlek. Now bring me that savior!
*bokmärkt!*
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio