Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

92

Du får ta av ögonbindeln nu!
Varför gör du det inte?
Fruktan är bedrägeri.
Lev med lidelse.
Förfäras, förundras, tjusas.




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-12-27 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP