Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellandagsrea

 

 

Kom och handla i vår butik
här är allt som du behöver
reapriserna är ovanligt låga
så du får mycket pengar över

Affären fylls snabbt av kunder
som älskar små illröda lappar
och vill ha det som saknades
i den gångna helgens klappar

Mellandagsrea passar inte mig
jag tillhör en växande skara
som stilla betraktar kommersen
och tänker, Nej det får vara

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-12-27 09:57



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra! Nej, jag har heller ingen lust att trängas med andra på rea! Du formulerar det fint med naturliga rim!
2021-12-30

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och fint utvecklad text
om att vi bör fundera på när, var,
hur och varför vi köper något.

2021-12-29

  Solstrale VIP
Ja hela vår släkt avstår kommersen och fler hakar på! Endast de små ges klappar så i liten skala, all hets är skrotad, vi andra byter grejor med varandra... Det är den bästa julgåvan till vår egen jord! Så lite skräp som möjligt!
2021-12-29

  Kajan VIP
Bra och tänkvärd reflektion; att mindre kan vara mer.
2021-12-28

  Susen VIP
Mellandagsrean får vara. Även för mig.
Fint rimmat
2021-12-28

  ULJO
Bra text om handelns värsta syndrom
2021-12-28

  Eva Helene VIP
Nej, hu för den, inte minst i dessa tider!
Bra skrivet!
2021-12-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! Har aldrig gått på mellandagsrea!
Fin rim och klokt budskap!
2021-12-27

    Lena Staaf VIP
Snyggt rimmad text om en helt onödig och t o m skadlig verksamhet.
2021-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra rimmat om mellandagsrean, denna plåga! Jag avstår den!
2021-12-27

  Gunnel Eriksson VIP
Du är klok som alltid.
Och rimma är din specialitet.
2021-12-27

  Anya VIP
Samma här. Vi går aldrig på mellandagsrea. Orkar inte med kommersen. Snyggt skrivet i bunden form.
2021-12-27

  Niliboy
Å jag har inget att köpa för!
2021-12-27

  Feliaxel VIP
Klokt att hoppa över det
Jag tycker inte heller om det
2021-12-27

  Öknens Ros VIP
Instämmer helt i det du skriver, ingen mellandagsrea för mig heller, sparar hellre på slantarna.
2021-12-27

  Sparvögat VIP
Kan bara instämma i dina ord, mellandagsrean står jag över…
2021-12-27

  Maria Sundelin VIP
Rean lockar inte mig heller. handlar när det passar
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP