Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du doftande vind


bucket list
fånga vinden
i en spann




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-27 10:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Läser rubriken som att det är en vind i ett hus, men texten klargör att det är en blåst som det är frågan om. Finurligt. (fattar inte vad den föregående kommentatorn menar, det låter ju helt irrelevant i sammanhanget)
2021-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Löjligt med att 'lyfta fram' sådan där 'unken kvinnosyn' i visa, bok, teater, film, tavla... det var den tiden... annars är det en häxjakt på historien. Då är det väl bättre att 'hålla upp en spegel' mot just 'vad som varit', för att alls kunna gå framåt och förändra människornas sinnen... för vad skall någon kunna förändra något, om vi inte vill erkänna att vi haft just en historia...? Så tro gärna på vad du vill, en eller annan frälsare och kanske kan du välkomna det och den som komma skall, 'i dessa moderna tider', ett uttryck flera hundra år tillbaka tänkt...
2021-12-27

  Annie b'larsson VIP
Underbar rubrik,
sen gillar jag att rulla orden i munnen. Känns bra.
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP