Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Il miglior fabbro


haiku27dec21

Vinterkylan som 

säsongens främsta poet:

grenar med rimfrost.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-27 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin!
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP