Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermarodören närmar sig

Marken färgas vit

snön faller som lapphandskar.

Ljuset närmar sig!




Bunden vers (Haiku) av CicciWJ
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-27 14:45



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En text som för mig utmanade tanken innan jag såg helheten.
2021-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö.
Men älskar vår och sommar.
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ