Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blodsband v/s adoption


BLODSBAND!

Blodsband är märkligt nog något
som prioriteras före adoption, med
två (2) asiatiska barn är besvikelsen
mycket stor, är de inte värda något?




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-12-27 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje