Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad
Utan impulser
Avskalad
Färglös
Ögon stirrar
Blint
Bakåt i livets korridor

Om livets greppbräda
Släpper själen försiktigt
Taget
Svävar
Likt en blågrå slöja
Som en flygande drake
Med siden svans
Dansar en sista gång
Över fotfästet
Fastnar tillsist i
Dödens skog




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-27 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t