Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarviste


Med pianot på ängen
yr noter i vinden
och hel hop maskrosfjun
frökapslar kaveldun
virvlar in mot skyn


Med bingar av blomster
sprids färger på ljudvåg
och surrsvärmen mygg knott
lodar hud får full pott
segdrar sen sin kos


Guldglödgat sommarviste
om humlor
pollinerare
om ögonblick
en ej vill gå miste


Och långtom är hösten
ett kosmos ur tiden
när nu enbart grönska
i ögat en önska
solsand varm havsström




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-27 16:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Din prosapoesi briljerar med rytmiska alliterationer i samklang! Här dansar jag gärna till melodin!
2022-01-07

  Elinor Sörensson VIP
Somriga toner skapar härligt
rytmiska bilder.
2021-12-28

  Susen VIP
Ordflödet dansar rytmiskt. Underbart språkbruk som ger vackra bilder
2021-12-28

    Lena Staaf VIP
Härlig rytm i denna text!
2021-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Länge leve humlorna och bina!

2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP