Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2022

 

Snart året är till ända
vad tror ni kommer hända
med alla våra frågor
som gärna vill ha  svar

Vad händer med allt våld
med Corona och natur
Vi får hoppas allt kan lösas
Stora frågan är bara hur

2022 vi hoppas på DIG
Året det börjar vända
Då människor möts igen
och all oro är till ända

Det kan bara bli bättre .......

Copyright (christin lederman)

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-27 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP