Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick

Bakom en stängd dörr
Där är tiden från förr
I en bok i en hylla
Finns där mycket att fylla
Ett arkiv av minnen
Fyller alla mina sinnen
Bilder av en annan tid
Där och då en annan strid
Så alla årtionden i färg
Djuprotad i vår märg
Idag när det mesta är vitt
Men har världen bättre blitt
För vi regnbågens slut
Finns där inget avslut
Men i glädje och sorg
Fylls det på i min korg
För när allting står i lågor
Finner jag där svar på frågor
Man lär sig alltid något nytt
I all den tid som flytt
Ibland får man damma av dom grå
För att sen ändå ingenting förstå
Men man kan inte allting veta
Då det alltid någon kan reta




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-27 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde