Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt når slutet

Snabbt flyr dagarna nu

Vi är redan på årets näst sista

Imorgon avslutas med att vi

Skålar in det nya

 

Kanske är det med glädje och hoppfullhet 

Vi välkomnar det

Kanske känns det tungt 

Att lämna det gamla

 

Hur vi än ser på saken

Tar detta år slut nu

Och det nya tar vid när tolvslaget nås

 

Stilla ber jag ut i årets sista hela natt

Fyll det nya med glädje och värme 

Låt min familj och mina vänner få ett bra år

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-30 06:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint. Gott nytt år! Kram :)
2021-12-30

  Susen VIP
En fin önskan som jag hoppas slår in för dig och de dina med glädje och värme
Fint skrivet
2021-12-30

  Solstrale VIP
Skål för ett gott nytt med många fina stunder jag hoppas att du med de dina får!
2021-12-30

  ULJO
En önskan om ett gott nytt år till dig och till mänskligheten.
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP