Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brokig väv

Är livet
En brokig väv
Har väven ett synkront
Snillrikt
mönster
Har du levt ett
Sådant
liv

Ibland
Leker livet
Titt ut
Med erfarenheten

Ibland
Uppfylla av trånad
Lustfylld till den grad
Att hjärnan stängs av

Ibland
Baklänges
På tvärs
Med krumsprång

Ibland
Är den ena dagen
Den andra lik
En slags
Grå geggamoja

Ibland
Byggs luftslott
Tomma salar
Ekar
utan själ

Ibland
Tvinnas två liv
Samman
Till ett
Å lyckan står er bi
Ibland,
Ibland blir livets väv komplett.




Fri vers av lilla t
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-28 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t