Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbig väntan

Det finns en dikt jag vill skriva

Men ännu ej kan

Ty det skulle avslöja mer

Än vad jag faktiskt borde veta

Så under tiden jag väntar

På att kunna skriva den dikten

Får jag nöja mig med att bida tiden 

Tills tillfället har blivit rätt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-04 06:24



Bookmark and Share


  Susen VIP
Igenkänning. Bra fångat
2022-01-05

  ULJO
Plötsligt händer det.......
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP