Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Våra läppar möts, en millisekund av tvekan, innan de omfamnar varandra i en hettans dans.
Våra händer känner varandras kroppar, sakta blir vi en kropp, en tempratur.
När våra kroppar enas i lustan, då finns inte du, då finns inte jag, ty då är vi en och bara vi existerar.




Fri vers av JkJ1891
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-12-28 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JkJ1891