Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dag Utan Dig

En dag utan dig min vän

är ingen dag

en dag utan dig är en tom mörk natt

en dag utan dig är en tystnad 

en dag utan dig är som ett rum utan syre

 

Du är min vän

utan dig är jag inte hel

Idag är en dag utan dig

och jag saknar dig.

 

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-28 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP