Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggar av stål

Känn instängdheten 

Tar allt från dig

Stål håller kontrollen

Ifrån dina tankars djup

Frigör dig helt

Sväva ur likgiltigheten

Till ett annat rum

Av varm kärlek

Där du vill vara

Hela tiden

Väggar av stål

Finns bara för dem

Inte visar 

Vem de är

Ta då nyckel

Lås dig ut

Gå stark vidare på din väg




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-28 15:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2021-12-29

  alicja lappalainen VIP
"Väggar av stål

Finns bara för dem"

väggar har två sidor, rörelse förändrar läge av den utsatta
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP