Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

varför ser vi alltid värdet av allt 

när det redan är försent och

 

borta varför såg jag inte när 

det var levande kvar 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-28 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten