Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DISCIPLINERAD SLUTSATS

Det som förbliver oemotsagt
är sådant där argument emot
är obefintliga i relation till hur
sakernas tillstånd föreligger
hos förstelnade intellekt.

Detta tillstånd komma att för-
bliva oemotsagt till dess att
socialdemokratin som blivit
den nya nazismen avsätts med
demokratiska argument
genom praktiskt förverkligande.

Den som ertappas med att miss-
sköta sina demokratiska plikter
i tjänsten eller i privat regi ådöms
dödsstraff.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2022-01-02 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP