Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt

 

Det är bara nåt

med hur du håller handleden

när du röker en cigg

oemotståndligt 




Fri vers av Nanna X
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-28 22:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den där märkliga i en gest, en annan människas rörelser; något någon bara gör, det kan vara obegripligt starkt.
Bra fångat/framlyft.
2021-12-30

    Lena Söderkvist VIP
Så kan jag känna också, när jag i smyg iakttar någon. En rörelse, ett sätt att stå, vad som helst. vet inte varför det fastnar, men det gör det.
2021-12-29

  TrollTörnTrappan VIP
Får mig undra om det finns minst hundra vis att hålla handleden på?! Mer speciellt än om det rört sig om hela handen eller armen..
2021-12-29

  lodjuret/seglare VIP
En människa blir inte, som en lätt skulle kunna tro, inbillningssjuk av att börja röka.
Nej, sjuk var nog den individen redan förut, hade den annars börjat?
2021-12-29

  Nanna X
En kommentar till båda kommentarerna nedan: nej, han var nog sån från början, och åtrån var allt annat än okomplicerad. Om vi hinner träffas i detta livet är en annan fråga. Önskar ingen samma öde.
2021-12-29

  Solstrale VIP
Var det inte bara nått som han fått, fason på så säg, när han fick dig :)
2021-12-29

  Gin83
Underbar
Ovillkorlig och okomplicerad åtrå
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X