Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skål för Sveriges förfall!


Onykter(5)

Giraffer så långa och stå
Så granda och blå
Mirakulösa få







Fri vers av Vitaminer och mineraler
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-12-29 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitaminer och mineraler
Vitaminer och mineraler