Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och har inte vi människor också en ...


Klimatkris?

surfade på illusionens högsta våg
hörde inte vad ögat såg

... konspirationshavet dränker länder och sinnen ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-29 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik