Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENTAGRAM

Klättra högt 

på himlastegen

till himmel sammetsblå

månens gula skiva 

stjärnors glittrande glans

plocka några stjärnor

att lysa min värld 

jag plockar till dig

tillsammans lyser de

i vår egen värld




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-01-03 18:04



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Strålande poesi…
2022-01-10

  Cikoria Blå VIP
Vackert!
2022-01-04

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert
2022-01-04

  Öknens Ros VIP
Stjärnklar poesi.
2022-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
underbart poetiskt!
2022-01-04

  Niliboy
Klättra upp till stjärnorna å träffa Gud å något att se fram emot å få svinga sig å lyfta lite från det jordnära i poesin. Härligt!
2022-01-03

  ULJO
Lysande diktat
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP