Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERÖR MIG

Fyll en korg

med kärleksord

fyll min mun

med tungolek

fyll mitt kärl

med kärleksdryck

fyll min hud

med älskogsdoft

fyll min blick

med dig

berör mig, jag ber 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-12-30 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kunde lagt till, "fyll mitt liv med poesi," för det var just vad du gjorde här..
2023-03-31

  ULJO
Underbart
2022-01-03

  Rise Little One
Längtansfull musik för själen!
2021-12-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Otroligt vacker dikt!
2021-12-31

  Kajan VIP
Lyrisk utan att ens vara nära ett felsteg; helt enkelt oklanderlig, underbar kärlekspoesi, tack för den upplevelsen !
2021-12-31

  Öknens Ros VIP
Längtansfulla ord.
2021-12-31

  Sparvögat VIP
Så vackra ord till kärlekens land…
2021-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Vacker och längtansfull kärlekspoesi.
2021-12-31

  Blomma-Stjärna VIP
Sensuell
Snäll
Smällkaramell

jag smälter...
och bokmärker
2021-12-31

  Susen VIP
Oerhört vacker och berörande kärleksdikt
2021-12-30

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt
2021-12-30

  Niliboy
Fyll mig inte med sprit men med Jesus! Det räcker gott!
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP