Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer från Olofström.


SKRIVARFROSSA I NÄSSELHAGEN

Undras om det i Skrivarehagen
finns mången skriftlärd
eller poeter som poesiar
om livets flärd?

Det sägs att lyckliga gatan
finns inte mer
men i Skrivarehagen faktiskt
jag ser...den...

måhända att det är närheten
till Gränums bränneri...som...
men vad vet en utböling, ja
vad vet vi?

Såg sen en katt på stenbron
bortom Rosenhill till
som tassade och smög, ty
en katt är alltid en katt
här uti Jämshög.

Nässelfrossa det har man,
varje år man får
då finns det poeter som
poesiar uti varje snår.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-29 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar