Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Det är straffet!".


Profeten


jag ser mitt finger
peka på alla nu
är fortfarande säker




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-30 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen